Indhent tilbud

Shane Cleaning Services laver gerne et uforpligtende tilbud.

Privat
Erhverv

Det er vigtigt at tage hånd om rengøringen i virksomheden, da det sikrer et godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere.

 

Erhvervsrengøring kan omfatte følgende opgaver: 

  • Ejendomsrenovering (trappevask)
  • Kontorrengøring
  • Butiksrengøring
  • Specialrengøring (Flytte/ Efter Håndværker)
Kontakt os for uforpligtende tilbud

En ren arbejdsplads sikrer et godt arbejdsmiljø, samt en god trivsel blandt medarbejdere, hvilket også påvirker effektiviteten og indtjeningen for virksomheden. Hvis ikke arbejdspladsen bliver gjort ren, kan det resultere i flere sygedage blandt medarbejderne, så derfor er erhvervsrengøring en god investering på mange måder.

 

Vi udfører erhvervsrengøring, når det passer ind i virksomhedens hverdag. Det betyder, at du selv kan planlægge, hvornår vi skal komme, så det generer dig og dine medarbejdere mindst muligt. Hvis virksomheden har behov for en ekstra rengøring i en periode, eller omvendt har mindre behov for rengøring, så finder vi bare ud af det. Vi er meget fleksible, og kan derfor foretage akutte rengøringsopgaver.

Der anvendes så vidt muligt miljøvenlige rengøringsmidler til erhvervsrengøringen, da vi ønsker at gøre rent med god samvittighed over for vores kunder og miljøet. Derfor kan du stole på, at virksomhedens lokaler bliver skinnende og rene – som vi har aftalt.

 

 

Uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvilken erhvervsrengøring vi kan tilbyde din virksomhed samt få et uforpligtende tilbud på rengøringsopgaven. Ligger din virksomhed i Brønshøj, Husum, Søborg eller Gladsaxe, så kommer vi gerne forbi og tager en snak omkring erhvervsrengøringen med dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning for erhvervsrengøring i din virksomhed.

Leveret af