Indhent tilbud

Shane Cleaning Services laver gerne et uforpligtende tilbud.

Privat
Erhverv

Privat rengøring i Brønshøj, Husum, Søborg og Gladsaxe

En rengøring kan give dig og familien et pusterum og en ekstra hånd i den travle hverdag.

 

Privat rengøring omfatter følgende opgaver: 

  • Hovedrengøring
  • Flytterengøring
  • Rengøringshjælp
  • Specialrengøring (Affald - oprydning af kælder)
Kontakt os for uforpligtende tilbud

Vi har erfaring med, at de fleste familier ikke altid har tid til rengøringen i hverdagen. Derfor bliver det altid gjort så hurtigt som muligt, inden gæsterne kommer, eller det bliver mandag igen. I stedet for at skynde dig igennem rengøringen og stresse over, at du ikke lige har fået gjort det, så kan du få hjælp af os til at få et skinnende og velduftende hjem uden, at du skal røre en finger.

 

Vi tilbyder privat rengøring lige fra akutte eller mindre rengøringsopgaver til faste aftaler, hvor vi kan komme hjem til dig en gang om ugen, eller hvornår det passer jer. Vi er meget fleksible, og derfor rykker vi gerne ud, hvis du har brug for ekstra eller akut rengøring. Ligeledes kan vi aftale rengøring fra gang til gang, det afhænger helt af, hvad du har behov for.

Hos Shane Cleaning Services sørger vi altid for, at håndtere dit hjem og omgivelser med omhu, da vi ønsker, at vores kunder har tillid til, at vi behandler deres private hjem ordentligt. Derfor kan du trygt lade genstande og alt andet være i huset, mens vi udfører rengøringen.

 

Vi anvender næsten kun miljøvenlige rengøringsmidler, da de er mere effektive og skåner miljøet, men hvis du ønsker, at vi blot skal bruge dine rengøringsmidler, så kan vi også sagtens det.

 

Uforpligtende tilbud på privat rengøring

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvilken rengøring vi kan tilbyde dig, samt få et uforpligtende tilbud på rengøringsopgaven. Bor du i Brønshøj, Husum, Søborg eller Gladsaxe, så kommer vi gerne forbi og tager en snak omkring rengøringen med dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Leveret af