Indhent tilbud

Shane Cleaning Services laver gerne et uforpligtende tilbud.

Privat
Erhverv

Findes der noget bedre end nypudset vinduer?

 

Hos Shane Cleaning Services tilbyder vi professionel vinduespolering for både private og virksomheder, som også kan være en del af vores rengøringsservices.

 

Vi har mange års erfaring inden for pudsning af vinduer, vinduesrammer samt glasfacader, hvorfor vi kan løse de fleste opgaver. Det er uanset, om det drejer sig om få vinduer i hjemmet eller alle vinduer i virksomeden. Vi ved derfor, hvordan dine vinduer skal behandles og rengøres, da et vindue ikke blot er et stykke glas.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Uanset, om du er privat eller en virksomhed, som skal have pudset vinduer, sørger vi for at passe på hjemmet eller virksomhedens omgivelser. Vi er altid meget forsigtige, og derfor kan du regne med, at din bolig eller virksomhed ligner sig selv bare med nye skinnende vinduer, når vi er færdige.

 

Vinduespolering, når det passer jer

Vi tilbyder både faste aftaler med vores kunder, men også aftale fra gang til gang. Det er helt op til jer, at planlægge hvornår vi skal komme. Det vigtigste for os er, at I får hjælp til vinduespolering, når I ønsker det, samt er glade og tilfredse med det udførte arbejde.

Uforpligtende tilbud på vinduespolering

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvilken vinduespolering vi kan tilbyde dig, samt få et uforpligtende tilbud på opgaven. Bor du eller ligger virksomheden i Brønshøj, Husum, Søborg eller Gladsaxe, så kommer vi gerne forbi og tager en snak omkring vinduespoleringen med dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Leveret af